Open Dag

Jouw nieuwe school moet vooral heel goed voelen. Tijdens de Open Dag op 31 januari 2023 krijg je daarom volop de gelegenheid om onze school te leren kennen.

Je ontdekt hoe het gebouw eruitziet, welke vakken je kunt volgen en hoe je leerroute eruitziet. Ook maak je kennis met de leraren en coaches, die helpen de vakken te kiezen die goed bij je passen. En natuurlijk heb je mogelijkheid om al je vragen te stellen. Zo krijg je een goed beeld van wat je kunt verwachten als je bij ons op school zit.

Zit je volgend schooljaar in groep 8?

Op dinsdag 31 januari van 15.30 uur tot 20.30 uur vindt de Open Dag plaats van UDO. In januari vind je meer informatie hierover op deze site.

Je kunt ook meedoen aan de Doe-middagen in november. Vanaf woensdag 12 oktober a.s., na de POVO-avonden op 10 en 11 oktober, kun jij je via deze site opgeven voor één van de middagen.

Tot ziens op UDO!

Hieronder vind je links naar digitale documenten uit de informatiemap die is uitgedeeld op de Open Dag en diverse presentaties die op de Open Dag gebruikt zijn. Zo kun je veel informatie nog eens rustig doorlezen.

21 VC Sprengeloo 127