Over ons

UDO is een vakgerichte vmbo school die samen met UGO is ontstaan uit een samenwerking tussen Sprengeloo, Veluws College Cortenbosch en het Edison College. In onze school draait het om jou en helpen we je het beste uit jezelf te halen. Vanaf schooljaar 2022-2023 hebben wij onze deuren geopend en ben je van harte welkom!

21 VC Sprengeloo 127

Twee scholen

Kies je voor UDO, dan kies je ook een beetje voor UGO en andersom. Dat betekent dat je les kunt krijgen in beide schoolgebouwen. Door uitwisseling tussen beide scholen, kun je terecht voor een breed aanbod. Zo ontdek je volop! UDO en UGO werken dus nauw samen en zijn een beetje familie van elkaar.

Kernwaarden

Check udo-smal
Warm
We zijn een fijne school waar leerlingen graag naartoe gaan en iedereen kan zijn wie die is. Een school die een beetje voelt als thuis.
Check udo-smal
Open
Onze school staat midden in de maatschappij en biedt plek aan iedereen die deel uitmaakt van onze samenleving.
Check udo-smal
Praktijkgericht
We dagen onze leerlingen uit zelf te ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn door gewoon lekker aan de slag te gaan.
Check udo-smal
Talentgericht
Onze leerlingen bepalen hun eigen leerroute onder persoonlijke begeleiding van bevlogen leraren. Want iedereen is anders. En dat is maar goed ook.

Waar we voor staan

UDO is een confessionele school met een christelijke achtergrond. Onze andere school UGO heeft een openbaar karakter. Dat merk je bijvoorbeeld bij de dagstart of tijdens feestdagen. Of tijdens de lessen levensbeschouwing en maatschappelijke vorming. In die lessen besteden we aandacht aan actualiteiten, maatschappelijke, religieuze en politieke onderwerpen. En dus ook aan de christelijke normen en waarden.

21 VC Cortenbosch 148