Op naar het vmbo!

Tof dat je kiest voor het vmbo. Waar je niet alleen leert uit boeken, maar ook gewoon lekker aan de slag kunt op jouw manier. Voor het zover is, mag je een school kiezen. Een school waar jij je thuis voelt. Om je te helpen bij die keuze, vertellen we op deze pagina iets over ónze school.

Ontdek het beroepsprofiel dat bij je past

Wat kan je allemaal doen bij UDO? We richten ons op deze beroepsprofielen.
TIP Staat jouw keuze er niet tussen? Bekijk de website van onze andere vmbo-school UGO

Kom eens kennismaken!

Sfeer proeven? Kom vooral eens langs! Zo ontdek je pas echt hoe het hier is. Dat kan op meerdere manieren en momenten.
1

Bezoek ons tijdens de voorlichtingsavonden POVO

op 2 en 3 oktober 2023

2

Geef je op voor een Doe-middag

Elke woensdag in november kun je meedoen met de Doe-middag

3

Bezoek onze Open Dag

op dinsdag 6 februari 2024

Past dit bij jou? Meld je aan.

Ben je enthousiast? Meld je aan als leerling. Wij nodigen je uit voor een welkomstgesprek om te kijken welke school het beste past. Dan word je leerling op onze school!

Onze aanpak

Bij UDO en UGO krijg je alle ruimte om te ontdekken wat het beste bij jou past.
Bijna brugklasser
1 / 4

UDO & UGO

Door uitwisseling tussen beide scholen, kun je terecht voor een breed aanbod. Kies je voor UDO, dan kies je ook een beetje voor UGO en andersom. Dat betekent dat je les kunt krijgen in beide schoolgebouwen. Natuurlijk heb je je eigen plek. Jóúw school waar je de dag begint. Maar voor sommige vakken maak je even een uitstapje naar het andere gebouw. De brugperiode is op beide scholen gelijk. Daarna kun je wanneer jij wilt op UDO aan de slag met techniek- of zorg- en welzijnsvakken. En bij UGO maak je kennis met allerlei verschillende beroepen.

21 VC Sprengeloo 068
2 / 4

Begeleiding

Op UDO heb je vanaf dag 1 je eigen coach, die je helpt te ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Samen met je coach bepaal je je eigen leerroute en werk je aan je leerdoelen. Zo ontdek je meer over jezelf en welke leergebieden goed bij je passen.

21 VC Sprengeloo 385
3 / 4

Praktijkgericht

Lekker bezig zijn en de lesstof direct toepassen. Daar leer je het meest van. Daarom steek je bij ons je handen uit de mouwen. Je krijgt regelmatig les buiten de school, bijvoorbeeld bij een bedrijf. Zo leer je gelijk hoe het is om ergens aan het werk te zijn. Da’s pas lekker ervaring opdoen.

21 VC Sprengeloo 137
4 / 4

Leren op je eigen niveau

Basis, kader, gemengde leerweg, theoretische leerweg of misschien wel een combinatie? Bij ons kun je vakken volgen op verschillende niveaus. Het hangt er maar net vanaf wat bij je past. Samen bekijken we hoe we het beste in je naar boven kunnen halen.

arrow-left-circle arrow-right-circle
TIP Benieuwd hoe je schooldag eruitziet? Bezoek onze Doe-middagen en Open Dag
Auke

Auke

Brugklascoördinator

Begeleidingsteam

Gaat het even wat minder? Heb je bijvoorbeeld moeite met concentratie, taal of rekenen? Wat de oorzaak ook is, samen gaan we op zoek naar een oplossing. Er staat een speciaal team voor je klaar. Een team dat je kan helpen met extra begeleiding, een aangepast leertempo of andere hulpmiddelen. Dat scheelt.