Schoonheidssalon

Website udo schoonheidssalon

Schoonheidssalon - Leren in de praktijk

Zoals een aantal van u wellicht weet, heeft UDO (voorheen Sprengeloo) een heuse schoonheidssalon waar onze leerlingen leren in de praktijk. Vooral leerlingen van leerjaar 4 basis en kader en tegenwoordig ook leerlingen van 3GLTL ontvangen hier regelmatig klanten. Wij nodigen u dan ook van harte uit om onze bovenbouwleerlingen te ontmoeten in een praktijksituatie.

In de salon wordt onder andere gewerkt aan de volgende vaardigheden: de schoonheidsbehandelingen, de ontvangst van klanten en klantenbinding, baliewerkzaamheden, facilitaire dienstverlening, het behandelen van de was en het afrekenen.

Wij vragen voor de behandeling een vergoeding van €8,-. Totdat wij ons mobiele pinsysteem hebben geïnstalleerd verzoeken wij u dit bedrag (liefst gepast) contant mee te nemen. De behandeling zelf duurt anderhalf uur. Neem er dus lekker de tijd voor.

U bent van harte welkom op de donderdag. De behandeling is van 11.30 tot 13.00 uur. Mocht u iets eerder zijn, dan wordt u ontvangen met een heerlijke kopje koffie of thee met wat lekkers er bij.

Binnenkort gaan we werken met een reserveringssysteem voor het maken van een afspraak. Maar tot die tijd vragen wij u om te mailen of te bellen naar e.vanderoest@veluwseonderwijsgroep.nl of 055 3575300.

Hopelijk tot snel!

Namens leerlingen bovenbouw Zorg & Welzijn UDO en Evelyn van der Oest