Fietsenstalling

Op onze school kunnen de meeste leerlingen een vrijwel volledig overdekte en met camera’s bewaakte fietsenstalling gebruiken. De fietsenkelder is bedoeld voor de leerlingen van klas 1 en 2, de stalling op het plein is voor de fietsen van leerjaar 3 en leerjaar 4. Bezoekende leerlingen van andere scholen maken gebruik van de fietsenstalling bij de gymzalen.


Afspraken over het gebruik van de fietsenstalling

  • Het toegangshek aan de Prinses Beatrixlaan is open van 08.00 uur tot 16.30 uur. Het toegangshek aan de Ritbroekstraat is geopend van 08.00 uur tot 08.30 uur en van 12.40 uur tot 16.30 uur.
  • Iedereen verlaat het terrein via de uitgang aan de Prinses Beatrixlaan.
  • Je moet de fiets in de stalling op slot zetten.
  • Zet de fiets in de daarvoor bestemde beugels.

Brommers en scooters

Kom je op je brommer of scooter? Dan moet je de ingang aan de Prinses Beatrixlaan gebruiken. Iedereen gebruikt de uitgang aan de Prinses Beatrixlaan om het terrein te verlaten. Brommers en scooters moet je vastzetten aan de daartoe bestemde reling, onder het afdak. Leerlingen die veelvuldig met de brommer of scooter komen, kunnen zich melden bij de leerlingenadministratie voor een extra kluisje in verband met hun helm.

Aansprakelijkheid

Om schade aan rijwielen en bromfietsen te voorkomen, mag je je tijdens pauzes en tussenuren niet in de fietsenstalling ophouden. De school probeert door gericht cameratoezicht aan de Prinses Beatrixlaan diefstal en vernieling zoveel mogelijk tegen te gaan. De school is echter niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor diefstal van of schade aan fietsen, bromfietsen of kleding.

Component - CTA banner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

21 VC Sprengeloo 144
Ontdekken
1997
21 VC Sprengeloo 144
Ontdekken Lees meer
1998
21 VC Sprengeloo 144
Ontdekken
2010
21 VC Sprengeloo 144
Ontdekken
2021
21 VC Sprengeloo 144
Ontdekken
1997
21 VC Sprengeloo 144
Ontdekken Lees meer
1998
21 VC Sprengeloo 144
Ontdekken
2010
21 VC Sprengeloo 144
Ontdekken
2021
Kapper2

UDO & UGO

Door uitwisseling tussen beide scholen, kun je terecht voor een breed aanbod. Zo ontdek je volop!

Kies je voor UDO, dan kies je dus ook een beetje voor UGO en andersom. Dat betekent dat je les kunt krijgen in beide schoolgebouwen. Natuurlijk heb je je eigen plek. Jóúw school waar je de dag begint. Maar voor sommige vakken maak je even een uitstapje naar het andere gebouw. De eerste fase is op beide scholen gelijk. Daarna kun je op UDO aan de slag met techniek- of zorg- en welzijnsvakken. En bij UGO maak je kennis met allerlei verschillende beroepen.