Zorg & Welzijn

Help je graag anderen? Misschien wil je wel kapper, kleuterbegeleider of verpleegkundige worden. Dan is Zorg en welzijn iets voor jou! Van haren knippen tot verpleging: Zorg & Welzijn is enorm breed. Wij helpen je op weg.

Zo ziet je leerroute eruit

Er zijn vier jaren bij UDO. Je maakt eerst kennis met allerlei verschillende leergebieden. En als je er aan toe bent, ga je aan de slag met het beroepsprofiel dat het beste bij je past.

Ontdekken

Voor je een beroepsprofiel gaat kiezen, valt er nog genoeg te ontdekken. En dat is precies wat je de eerste tijd doet. Je gaat proeven van zoveel mogelijk verschillende vakgebieden. Zo leer je wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Je coach helpt je hierbij en zo maken we het programma samen met jou. Dat maakt het een stuk makkelijker om een beroepsprofiel te kiezen, bijvoorbeeld Zorg & Welzijn.

Overleg
Kapper2

Aan de slag met je beroepsprofiel

Heb je het profiel Zorg & Welzijn gekozen? Dan volg je enkele beroepsgerichte vakken op ons Zorg- en Welzijnsplein. Hier vind je onder andere een kapsalon en een verpleegbed. Zo kan je direct oefenen in de praktijk!

Ook krijg je regelmatig les buiten de school, bijvoorbeeld bij een bedrijf. Zo leer je gelijk hoe het is om ergens aan het werk te zijn. Da’s pas lekker ervaring opdoen.

Auke

Auke

Brugklascoördinator

Misschien word jij later wel...

Check udo-smal
Haarstylist van celebrities
Check udo-smal
Assistent op de OK
Check udo-smal
Kraamverzorgende van pasgeboren baby's
Check udo-smal
Magazijnbeheerder bij een ziekenhuis
Check udo-smal
Organisator van grote evenementen
TIP Benieuwd wat je nog meer leert op UDO? Bekijk ze op de pagina Ons onderwijs