Produceren, Installeren & Energie

Kies je voor deze richting, afgekort PIE, dan leer je van alles over bijvoorbeeld elektrotechniek, energiebesparing, het bewerken van materialen en het bedienen van machines. Wat dacht je van lassen met een lasrobot, het installeren van zonnepanelen of het aanleggen van leidingen in de badkamer of keuken?

Zo ziet je leerroute eruit

Er zijn vier jaren bij UDO. Je maakt eerst kennis met allerlei verschillende leergebieden. En als je er aan toe bent, ga je aan de slag met het beroepsprofiel dat het beste bij je past.

Ontdekken

Voor je een beroepsprofiel gaat kiezen, valt er nog genoeg te ontdekken. En dat is precies wat je de eerste tijd doet. Je gaat proeven van zoveel mogelijk verschillende vakgebieden. Zo leer je wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Je coach helpt je hierbij en zo maken we het programma samen met jou. Dat maakt het een stuk makkelijker om een beroepsprofiel te kiezen, bijvoorbeeld Produceren, Installeren & Energie.

Overleg
21 VC Sprengeloo 478

Aan de slag met je beroepsprofiel

Heb je het profiel Produceren, Installeren & Energie gekozen? Dan volg je enkele beroepsgerichte vakken in onze Techniektoren. Hier kun je aan de slag met allerlei professionele spullen. Zo kan je direct oefenen in de praktijk!

Ook krijg je regelmatig les buiten de school, bijvoorbeeld bij een bedrijf. Zo leer je gelijk hoe het is om ergens aan het werk te zijn. Da’s pas lekker ervaring opdoen.

Auke

Auke

Brugklascoördinator

Misschien word je later wel...

Check udo-smal
Loodgieter bij je eigen bedrijf
Check udo-smal
Geluidstechnicus bij de Ziggo Dome
Check udo-smal
Uitvinder van een nieuwe Tesla-auto
Check udo-smal
Onderwaterlasser bij de marine
Check udo-smal
Engineer voor de ruimtevaart
TIP Benieuwd wat je nog meer leert op UDO? Bekijk ze op de pagina Ons onderwijs