Mobiliteit & Transport

Zit jij liever onder de motorkap dan in de auto en ben je geïnteresseerd in alles op wielen? Dan is de richting Mobiliteit en Techniek echt iets voor jou. Of het nou een fiets, een auto of een vrachtwagen is, jij weet straks welke techniek er achter elk vervoermiddel schuil gaat. Voor een band verwisselen draai jij je hand niet meer om!

Zo ziet je leerroute eruit

Er zijn vier jaren bij UDO. Je maakt eerst kennis met allerlei verschillende leergebieden. En als je er aan toe bent, ga je aan de slag met het beroepsprofiel dat het beste bij je past.

Ontdekken

Voor je een beroepsprofiel gaat kiezen, valt er nog genoeg te ontdekken. En dat is precies wat je de eerste tijd doet. Je gaat proeven van zoveel mogelijk verschillende vakgebieden. Zo leer je wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Je coach helpt je hierbij en zo maken we het programma samen met jou. Dat maakt het een stuk makkelijker om een beroepsprofiel te kiezen, bijvoorbeeld Mobiliteit & Transport.

Overleg
21 VC Sprengeloo 414

Aan de slag met je beroepsprofiel

Heb je het profiel Mobiliteit & Transport gekozen? Dan volg je enkele beroepsgerichte vakken in onze Techniektoren. Hier kun je aan de slag met allerlei professionele spullen. Zo kan je direct oefenen in de praktijk!

Ook krijg je regelmatig les buiten de school, bijvoorbeeld bij een bedrijf. Zo leer je gelijk hoe het is om ergens aan het werk te zijn. Da’s pas lekker ervaring opdoen.
Auke

Auke

Brugklascoördinator

Misschien word je later wel...

Check udo-smal
Automonteur bij Mercedes
Check udo-smal
Werktuigbouwkundige op de Maasvlakte
Check udo-smal
Vliegtuigtechnicus bij Schiphol
Check udo-smal
Vrachtwagenchauffeur door heel Europa
Check udo-smal
Lid van Max Verstappens pitcrew
TIP Benieuwd wat je nog meer leert op UDO? Bekijk ze op de pagina Ons onderwijs