Bouwen, Wonen & Interieur

Kies je voor deze richting, dan kies je voor stoere vakken als metselen, voegen en timmeren, maar ook voor creatieve vakken als technisch tekenen, ontwerpen en inrichten. Welke materialen gebruik je en welke kleur krijgt een muur? Of maak jij straks je eigen meubels?

Zo ziet je leerroute eruit

Er zijn vier jaren bij UDO. Je maakt eerst kennis met allerlei verschillende leergebieden. En als je er aan toe bent, ga je aan de slag met het beroepsprofiel dat het beste bij je past.

Ontdekken

Voor je een beroepsprofiel gaat kiezen, valt er nog genoeg te ontdekken. En dat is precies wat je de eerste tijd doet. Je gaat proeven van zoveel mogelijk verschillende vakgebieden. Zo leer je wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Je coach helpt je hierbij en zo maken we het programma samen met jou. Dat maakt het een stuk makkelijker om een beroepsprofiel te kiezen, bijvoorbeeld Bouwen, Wonen & Interieur.

Overleg
21 VC Sprengeloo 469

Aan de slag met je beroepsprofiel

Heb je het profiel Bouwen, Wonen & Interieur gekozen? Dan volg je enkele beroepsgerichte vakken in onze Techniektoren. Hier kun je aan de slag met allerlei professionele spullen. Zo kan je direct oefenen in de praktijk!

Ook krijg je regelmatig les buiten de school, bijvoorbeeld bij een bedrijf. Zo leer je gelijk hoe het is om ergens aan het werk te zijn. Da’s pas lekker ervaring opdoen.

Auke

Auke

Brugklascoördinator

Misschien word je later wel...

Check udo-smal
Meubelmaker met een eigen interieurmerk
Check udo-smal
Aannemer van een groot vastgoedproject
Check udo-smal
Showroominrichter bij Ikea
Check udo-smal
Interieurstylist bij VT Wonen
TIP Benieuwd wat je nog meer leert op UDO? Bekijk ze op de pagina Ons onderwijs