4 oktober start het Techniekfestival

Het Techniekfestival staat weer voor de deur. Van 4 oktober tot 21 oktober krijg je volop de gelegenheid om te ontdekken, te leren en te experimenteren met allerlei vormen van techniek. Handig en vooral heel leerzaam als je later zelf iets wil doen met techniek.

21 VC Sprengeloo 440

Het Techniekfestival - een initiatief van Sterk Techniekonderwijs Apeldoorn e.o. – is bedoeld om leerlingen wegwijs te maken in de wereld van techniek. En ze enthousiast te maken voor een toekomst in techniek. Da’s belangrijk, want techniek speelt een heel grote rol in ons dagelijks leven. Op het Techniekfestival ga je dat zelf ontdekken met tal van activiteiten.

Let's play the game

Een van die activiteiten is ‘Let’s play the game’. Tijdens ‘Let’s play the game’ maak je spelenderwijs kennis met de zeven werelden van techniek en leer je welke invloed techniek heeft op ons leven. En het mooie: je mag zelf aan de slag met allerlei technische opdrachten en activiteiten. Dat wil je niet missen!

Techniek Tastbaar

Een andere activiteit is ‘Techniek Tastbaar’ op 8 oktober. Tijdens dit evenement zijn zo’n 20 bedrijven aanwezig die je allemaal leuke activiteiten aanbieden. Denk aan sleutelen, lassen, bouwen, 3D-printen en nog veel meer. Genoeg om te ontdekken of je later misschien zélf iets wil doen met techniek.

Meedoen? Meld je aan via newtechpark.nl/techniekfestival